Router- & graveermachines  
Produkten     Software     Toepassing     Toebehoren     Contact     Roman
              

CNC-freesmachine MC serie

De MC serie omvat een groot aantal tafelfrezen en andere speciale CNC-machines.De maximale afmetingen van de machines zijn 2m x 4m

Enkele toepassingen waarin de MC100 zich ruimschoots heeft bewezen zijn graveren van zowel platte als gebogen oppervlakken (zoals sportbekers), modelbouw, bouw van prototypen, doosletters, belettering, foliesnijden, maquettebouw, standbouw, houtbewerking en reclameborden.

Alle assen worden aangedreven d.m.v. sterke stappen- of servomotoren. De X-, Y- en Z-verplaatsingen worden verzorgd door speciale lineaire lagers op geharde assen.Door deze combinatie van aandrijving en geleiding is de bewerking bijzonder nauwkeurig ook bij hoge productiesnelheden.De MC100 kan worden geleverd met een alluminium, houten of kunststof freesoppervlak. In het freesoppervlak kan een vacuumbed geintegreerd worden.

De modulaire opbouw stelt ons in staat om maatwerk te leveren en elke machine af te stemmen op één of meerdere door u gewenste toepassingen.In de prijslijst vindt u een aantal voorbeelden van maten en prijzen.Uiteraard zijn wij graag bereid om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor elke door u gewenste graveer-, frees-, of ander type CNC-machine.

Alle machines zijn leverbaar met opties als gereedschaplengte sensor, diepte sensor (oppervlak inlezen), tangiaalsnijmessen, bekergraveerunits, vacuumbladen en stofafzuiging.

Op verzoek verzorgen wij het vervoer en worden de machines door ons geinstalleerd. Wij doen u graag een aanbieding. Daarbij zijn opleidingen in zowel uw als ons bedrijf mogelijk.

 
 
 
(c) 2007 by Roman Systems